Köpråd mellanklass Sporthoj

Eftersom lancian fortsätter med att konstant jävlas med mig funderar jag på att sälja och köpa sporthoj istället. Finns det några hojåkare här? Är det värt att sälja bilen för båge istället? Kan ni rekommendera några bra i 20-30k klassen, mellanklass?



Svar på inlägget: Köpråd mellanklass Sporthoj



klart de är värt att sälja bilen för att åka hoj finns gsx, cbr, ja massviss lite svårare när du bara ska ha mellanklass ju.


Finns det ens några mellanklasshojar man kan kalla sporthoj?


nej inte redigt, de som ser sportiga ut ligger ju som touring hoj ska man ha en redig sport får man ju ligga på tung.


en r6a? vet visslingen inte vad dom ligger på


Nej jag vet att mellan kan tyckas vara lite mesigt, men jag är inte tillräckligt gammal för tung än. Funderade lite på nån cbr eller en kawa, de verkar ligga i rätt prisklass. R6an är lite för dyr.


R6an är ändå för tung för att köras på mellan? finns de cbr i 400cc ? var bara körläraren som sade att de ej var godkänt att kröa större än 400 cc och mer än 25kw


R6an går att strypa för att köra som mellanklass.


som jag har fattat det så får det vara så stor cylindervolym som helst så länge effekten inte är över 25 kw och/eller 0,16 kw per kilo så hojen får inte vara för lätt heller, men som mellanklasshoj så är nog en gsx 400 eller kawa er5 inte så tokiga, kör själv en gsx 400e och är nöjd än så länge, fast dom räknas kanske inte som sporthojar


en kompis hade en cbr 600 reggad som mellanklass... så de ska la gå? de ja hört är 600c samt 25kw..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka