"Köpråd" Kjolpaket Galant 96, vilken försäljare?

Har i veckan tänkt köpa ett kjolpaket till min Mitsubichi Galant -96 har tre sidor på nätet att välja mellan, priset för själva kitet och frakten ligger ungefär samma på alla tre. Så undrar vilken ni rekomenderar, med tanke på leveranstid, om dom verkar seriösa, hur dom bemöter en om nåt skulle bli fel m.m Dom jag väljer mellan är www.Dnstrading.se www.Stylit.se www.Dreamcar.se Kanske någon som beställt från dessa som vet, är tacksam för svar



Svar på inlägget: "Köpråd" Kjolpaket Galant 96, vilken försäljare?



Dreamcar har jag haft lite att göra med och dom e helt okey. Sust jag snackade med DNS hade dom problem med att leverar. Vet inte om det bara gälde sportstolar. Stylit är nya. Vore kul om du testade Stylit och kollade vad du tycker Men som sagt dom andra 2 är säkra kort. Men tror mest på Dreamcar.


Dreamcar var dom som verkad kunna leverar kitet snabbast så beställde av dom idag, tack för tipset



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka