Köpråd - Octavia RS, Civic Type-R (t.om -05). Kom med förslag!

Tjenna! Jag och mina köpproblem, hehe. Anyhow, jag har raderat ett antal bilar från "vill köpa"listan, men ett gäng kvarstår. Jag vill inte lägga mer än 120k, mer än gärna under det. Kriterier för bilen är: Bra tryck i motor, går att köra både sommar och vinter, snyggt utseénde och gärna stylvänlig. På listan står just nu:Skoda Octavia RS MK1 Honda Civic type-r Subaru Impreza Leon Cupra Har ett gäng frågor också :> Hur står sig en chipad Octavia RS(220hk) emot en orginal impreza? Hur står sig en chipad Octavia RS emot en Civic type-r(200hk, 6vxl)?



Svar på inlägget: Köpråd - Octavia RS, Civic Type-R (t.om -05). Kom med förslag!



Leon är perfekt om du inte vill ha några pengar kvar efter ett par år. Andrahandsvärdet är sämst av alla de där bilarna. Med råge. Rostproblemen är störst på dem också, Octavia är bättre ur den synvinkeln liksom värdeminskningen (även om det är en ganska kall bil på marknaden jämfört med impreza osv). Rörigt kanske?


Civic type R lätt kolla också på integra type r...Mvh Jojje


Type-R Lätt goast bil


Skoda RS (orginal) Toppfart: 235 km/h Acceleration (0-100 km/h): 7,9 sek Civic Type R Toppfart: 235 km/h Acceleration (0-100 km/h): 6,8 sek. civic tar skodan rätt hårt i starten... men 100-200 tror jag på skodan... chippad alltså


Föreslår Opel astra coupe turbo


Du är itne sugen på någon Audi S2-S4 då? du hittar en riktigt fin för dom pengarna och går riktigt bra samt vansinnigt rolig på vintern. Dock så är det en lite äldre bil så dom går bort om du söker en "nyare" bil. Mvh



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka