köpråd: fälgar till saab 9-5aero. 3 att välja på

Jag skulle vilja ha hjälp med att välja fälgar till min Saab 9-5 aero. Dom fälgarna jag väljer mellan finns på bild i mitt galleri(vet inte hur man lägger upp bilder här). Tack på förhand med hjälpen.



Svar på inlägget: köpråd: fälgar till saab 9-5aero. 3 att välja på



Vet inte vad nån av dom fälgarna heter, men personligen skulle jag välja dom 5-ekrade.


Röstar oxå på dom femekrade!


dom svarta


Dom 5-ekrade heter Diamond Black och dom svarta heter Ace Race Black. Glömde att skriva detta. Har själv varit inne på Diamond black.


jag får välja denna länken ) http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=18179


Dem svarta tycker jag passar bäst:)


Tycker också de svarta ser bra ut... passar bilen


Ace race black lätt, blir en riktigt rå look på en svart bil.


dom som liknar mina mest






svarta är alltid coolt till svart bil


Kör på dom svarta, kommer bli najs som f*n


Fem-ekrade lätt


Hva med dessa?


Vad tror ni om 17" blade fälger istället?


Dom Ace Race Black är riktigt snygga (samma som jag har fasst jag har dom Alu färgade) tycker du borde köra minst 18" på din bil, tänk bara på att ACE Race fälgarna är ganska breda 8.5 så jag vet inte riktigt om det kommer skrapa i eller inte på din SAAB. Svenska bilar brukar vara ganska snåla med hjulhusen. Kör med 8.5 i bredd på min Golf å det är inga problem vet däremot att 8'or skrapar i på en V70 t.ex vid fullt rattutslag så tänkte bara ge dig lite heads up. Men ACE fälgarna kommer passa din bil bra i alla fall 17" tycker jag är lite för litet på en 9-5.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka