Hjälp! Köpråd. GM:s väghållningssats, skrot eller inte?

Hittade dessa http://www.blocket.se/vi/5973424.htm?ca=1_4_s Jag undrar om dom är bra eller om det bara är skrot? Gärna nån som testat dom får svara men alla åsikter tiilåtna Betyg 1-10?



Svar på inlägget: Hjälp! Köpråd. GM:s väghållningssats, skrot eller inte?



Hört att dom ska vara helt okej faktist, o inte allt för dyra


Till min BMW E30 höll dom 1,5 år, sen var 3 av 4 dämpare trasiga. Betyg. 0


jag kör med sånna på min E30 nu också, blir väldigt stuttigt, men värt pengarna iallafall. så om du inte är jättekräsen med komforten så är det nog ett bra val. och jag har kört med det lite över ett år nu, och än så länge inga problem. får 6.5/10 av mig iallafall.


Okej så dom verkar funka bra men kvaliten verkar lite sämre, kanske h k motorsport håller bättre måntro?


man får vad man betalar för är inne på min andra bil med deras sats fungerar utmärkt men man ska inte förvänta sig några under kör deras värsta kit till volvo 850 och det har sagts att dom är hårda enligt mitt tycke är dom ej specielt hårda sväljer ojämnheter riktigt bra trotts 60/40 sats även grusväg utan att hjulet får problem med vägkontakt vid tvättbräda så än så länge får dom 10/10 eftersom jag ej förväntar mig några Bilstein grejer utan normal saker till vättiga pengar på min golf mk2 har jag 60/60 sats och den fick brutal väghållning mot orginal klarar oxå ojämnheter mycket bra har haft 4hjuls lättningar med den utan några otäckheter och dom fungerar fortfarande



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka