Köpråd: Mazda 6 kombi sport -08

Tjo! Ska in och provköra en här nu i veckan, tänkte ifall det var någon jeppe som visste lite mer om bilen om det är värt att köpa den splittny etc. Om det finns någon annan kombi som ni kan rekomendera? Tacksam för alla svar jag kan få! /Emelie



Svar på inlägget: Köpråd: Mazda 6 kombi sport -08



Jävla go körglädje i Mazda 6 vad jag vet!. Kanske ingen storlastare. Men det räcker gott och väl. Vad ska du ha den till? . Köra runt familjeni?(Barnvagn?). Eller något annat?


Jag ska ha den som familjeräser.. den ska va sportig och se najs ut men ändå fylla sin funktion om du hajjar? :] ska testköran iaf så får en se hur det blir..


Kollat på SAAB 9-5 Aero? 250 hk, lastar riktigt grymt, och ser sportig utm enligt mig . Går som själve fan också . Men sen finns det ju även Ford Mondeo St220. 220 hk familjeracers. Och ser riktigt fina ut också!.


mazdan är absolut en prisvärd bil med glädje


Kanon då lär jag inte bli besviken då när jag provkör den


nej det kommer du inte.. visst den har inte den största motorn, men den är MYCKET körglad! riktigt rolig bil, bra ekonomi och dessutom snygg! en kompis tog ut en Mazda6 kombi sport, vitmetallic. riktig pärla! dessutom är den byggd av japaner (vilket bådar gott för kvaliten)..


Ja men visst kvallité :] Jao men jag behöver ente så många kusar ska inte rejsa med den utan bygga billjud i den men ändå ha den som familjebil när det nu blir tillökning sen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka