Köpråd nissan Skyline med mera

tja! Jag fundar på att köpa mig en Skyline R33;a men det jag funderar på är om man ska köpa en Gts eller en Gtr , det är ju en jäkla prisskillnad , man kan ju ha kul med en gts också , men finns det några medfödda fel , eller som uppkommer efter , vad ska man titta på om man ska köpa en ? ge mig en massa tips det andra jag fundar på är en Mr2 turbo om det är nått att ha , håller grejjerna för att köra lite hårt med . och sist men inte minst , en FTO kan det vara nått att ha? Jag vill ha en japanare nu så ge mig lite tips å råd !



Svar på inlägget: Köpråd nissan Skyline med mera



Ska du ha Skyline så ska du ju ha GT-R, inget fel på GTS-T men GT-R är snäppet vassare och har du råd med en sån så ser jag ingen anledning till att du ska köpa GTS-T. Ska inte vara några "medfödda" fel. Men bilarna har ju körts hårt så det gäller att hitta ett fint exemplar Edit: Du får bättre svar om Skyline på Skyline.se


Håller med. Jag hade valt en GTR Direkt av de bilarna.


Frågan är vad du har råd att lägga i månaden i försäkring och underhåll. Bilarna är inte gratis och det finns inte alltför många verkstäder att lämna dom på om du inte kan skruva själv.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka