3,5" köpråd till mej tack

http://www.netonnet.se/index.asp?iid=48233 vilka skulle ni valt? ska sitta i golf 3 och köras på steg.



Svar på inlägget: 3,5" köpråd till mej tack



Inte några av dem.


Är det bara jag som kommer till en sida som visar Hemhögtalare? Om det nu stämmer, vad f*n ska du in med sånna i en bil å göra?


ops.... blev nått fel där. det ä dom 3,5" dom har på www.netonnet.se som ja funderade över. troligtvis inga höjdar saker men kanske funkar för mej.


Som sagt tidigare av TT-Avant inga av dom. Får du inte in några större element?


nä tyvärr. några riktigt tunna 4" skulle funka oxå. hålet ä 4" men på höger sida har ja en jä**a luftkanal mitt under hålet. har läsat att 3,5 ä lättast att få ditt bra utan att klippa sönder.


JBL GTO-327 på BRL, 598:- paret. Specen saxat från BRL; Tvåvägs 3,5 tum. Polypropylenmembran (Plus one). Gummiupphängning. Mylar-Titanium diskant. Impedans 2ohm. Känslighet 89dB. Frekvensomfång 90-20000Hz. Effekttålighet 75W max. 25W RMS. Monteringshål 81mm. Monteringsdjup 37mm. Närmsta BRL för dig är nog Karlstad. Men dom har ju postorder.


Det enda jag säger är Trius. Sjukt bra 3.5" Inte många 3.5" eller 4" som jag hört som låter bättre än dom. kolla på www.n-core.se


Bygg en liten baffel ring då bara? För högtalargallret lär väl inte sitta skit tajt?


Kan bara hålla med, har dom själv och dom spelar riktigt bra.






Högtalargallret får man skippa om man skulle bygga en baffelring. Det är inte många mm som man har mellan galler och högtalare tyvärr.


Varför ens använda 3.5"? Jag har 6.5" i dörren och sen diskanten monterad på IB.


ja har inte dom dörrsidorna så ja kan ha några i dörren och ingen energi att fixa det.


Bara gå till skroten då ju


ja det lutar åt att det blir så. har letat på www.laga.se men hittar inga och skroten här ja bor ä rena skämtet.


kommihåg.. "man får vad man betalar för"...


Såg några dörrsidor på laga, fanns någon på bildelsbasen också. Annars finns det nya "högtalarlådor" till dörren hos mds.


http://www.netonnet.se/item.asp?iid=796 . onTopOffer Dom är helt ok! har såna men 6,5".


4" ska det vara i panelen tror jag, kör du 3,5" lär du behöva bygga nåt för att hålla tätt... Dock är det som du säger, ont om plats för det är en luftkanal där. Kolla så du kan lämna tillbaka högtalarna ifall de inte får plats! Har kört med GAS Silver 4" i en tidigare golf och de gick i om man tog bort gummiringen runt magneten.


Kolla på JLs TR350-CXi spelar kanon ! MVH B i M



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka