Köpråd: Bmw 325, 27000 mil.

tänkte bara kolla om det är värt att köpa en bmw 325 som har gått 27tusen mil. Jag tycker själv att de låter lite mycke



Svar på inlägget: Köpråd: Bmw 325, 27000 mil.



beror alldeles på omständigheterna, en bil som gått 15k behöver inte vara i bättre skick i maskin än vad en som gått 27. När jag köpte min bmw 540 så hade den gått 26k, var lite skeptisk till en början men ångrade det aldrig efter tusen körda mil. Så det är bara o kolla upp skicket på maskin att kamrem osv är bytt beroende på om det är m50 eller m20 snurra. Samt att den inte låter allt för jäkligt, bmw motorerna går väldigt långt om man ser till att underhålla dom, som de flesta andra motorer. Lycka till


Välkommen till Garaget.org. Jag fixade till din rubrik eftersom den bröt mot reglerna. Kolla upp rubrikreglerna till nästa gång. 27 000 mil behöver inte vara något problem. Allt beror ju på priset, årsmodell och hur bilen är körd. En taxi-körd BMW kan ju vara i kanonskick.


tack Phaetoon Bilen är körd av en 60 åring och han har alltid andvänt motor värmare. han har haft den 3 år Det är en 325i 95 coupé Ingen rost Skinn i fint skick Allt är orginal på den Med 17 tums fälgar 27tusen mil Han skulle ha 38 tusen kr för den Är det rimligt och värt?


Ja, köp den nu innan någon annan gorgare har fått ögonen öppna


Beror alldels på vad man är ute efter, jag personligen kanske inte hade betalat riktigt så "mycket" men jag mena rimlig o värd de? folk ska ju ha 65k för sina stylade jaosa bilar som e rostiga ifrån 1991 så på så sätt är den väl "värd" det. Kollade lite snabbt på "gröna listan" vad en sån här kan vara värd, e det coupe så stod den i ett pris på 35-41k med det milantalet, sedan (4d) 26-31 beroende på utrust förvisso. Mvh


27 tusen mil är idag inget problem för en bil. han vill har 38.000:-, gå ner till 30.000 och hör vad han säger. Om den är så fin som du säger, ta den, det kan inte vara en dåligt affär, Lycka till med den.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka