Första bil

Hej! Körkortet är snart på gång och har svårt för att bestämma mig för bil..... tänkte lägga ungefär 30 000 funderar lite på vad man kan få för ngt för dessa slantar utan att de blir väldigt dyra reperationer........ ingen vidare duktig på att mecka . . . men med fel eller kanske rätt beror på ur vems ögon så kanske man blir de tillslut. . . i allafall.... vad rekommenderar ni för cirka 30 lök?



Svar på inlägget: Första bil



vill du ha framhjulsdrift eller bakhjulsdrift eller allhjulskraffsare? Försäkringskostnader ungefär? bensinkostander? blir lite lättare om man vet lite mer fakta om vad du är ute efter


om den e fwd bwd eller 4wd spelar ingen större roll... men bakhjulsdrivet e väl kanske roligast ..... och soppa kontot .... man får väl köra tills stålarna tar slut och sen vänta på den 25... Till försäkringen finns det andra pengar undan lagda..... så 30 000 är väl de som ska läggas på bil och eventuella trim och reservdelar. . .


http://www.blocket.se/vi/15394875.htm?ca=13_s Där har du! Så får du lära dig att skruva också, kan ju inte bli bättre!!


okej:) nissan 200sx är ju rätt så fina eller nån fin bmw? inte en anning faktiskt.. lever du på studiebidrag? isåfall så skulle jag satsat på nån hyffsat bensinsnål bil så du har råd att dra och ut och käka med polarna och lite sånt ochså.. och inte bara lägga allt på soppa skulle jag har gjort iaf


köp dig en golf trea;) eller en toyota!


Finns mängder med trådar om Köpråd till förstabil, rekommenderar sökfunktionen i första hand (sök på t.ex Köpråd eller Förstabil under allmänt bl.a.), när du sedan hittat några bilar du är intresserad av, skapa en tråd enligt rubriksanvisningarna angående Köpråd för att få svar på frågorna om dom modellerna.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka