Golf GTI -99 köpråd

Golf 4a GTI, 1,8 T .. Bra / Dålig bil ? vvanliga fel o brister ? Dyra reservdelar ?



Svar på inlägget: Golf GTI -99 köpråd



Krängningshämmarbussningar, mekaniken till fönsterhissarna kan pajja, vattenpumpen kan gå sönder, dumpventilen är klen org, ganska seg bil original med. Men dom goda nyheterna är att allt går att fixa och det brukar hålla efter att man bytt och ett chip så blir bilen piggare.... nån annan får fylla i det jag glömt.


okey, tacktack


Trevlig bil! kul o köra, Rekomenderar även starkt colour concept då inredningen är betyligt mycket roligare:) farsan har haft sin i några år nu och dom enda problemen vi haft var efter ha ägt en i tre år: 1: hade problem med att bilen inte starta när det var kallt ute! efter mkt felsökande upptäckte dom att bilen var chippad (vi hade köpt bilen beggad) och det var en dålig lödning som orsaka problemet! har gått utan proiblem nu sen dess! 2: Drivknutar, Bytte förra sommaren och nu är det dags igen. Jag har tagit det rejält lungt med bilen men vet inte om pappa har hittat på nått bus som kan orsaka! Trevlig bil ialla fall och farsans är helnöjd med bensinförbrukningen och komforten, Han pendlar varje dag 12 mil och vi har inga planer på att göra sig av med den bilen Mvh Skön


Color concept fanns inte på mk4?? bara mk3... så vet inte riktigt om dina köpråd är så korrekta då ehhe... men annars är det som första sa, och bakrutetorkaren är vanlig att de pajar, motorn, inte dyrt o byta. tändspolar kan behöva bytas, bra om de är bytta... annars e de la inge speciellt, bra mot rost o så.


Här e en 01 hehe. Men det finns nog inte många om nu denna är äkta. http://www.blocket.se/vi/15598196.htm?c . amp;last=1 Edit: Jag var också inne på att köpa en Gti 4 men jag tyckte de var så dyra och många hadde gått runt 15000mil. Så det blev denna (avatar) lancer istället.


Jag hade en Gti turbo -99 i över 4 år och det är den mest problemfria bilen jag har haft. Fick byta ac kompressorn efter 12000 mil men annars inga problem bara att serva. Knakade lite i framvagnen när jag sålde den men då hade den gått över 14000 mil.


Denna bil snodde någon fälgarna ifrån



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka