KöpRåd... vet ej vad jag ska köpa för bil.. vad tkr ni?

billig bil o ha som första bil... inte mer än 10 000kr . kom med förslag.. Tack sålänge



Svar på inlägget: KöpRåd... vet ej vad jag ska köpa för bil.. vad tkr ni?



volvo 200/700 finns några BMW i den prisklassen me exp 520 /525 E34 sen kan du få en 316/318 E36 för den pengen me bara att sitta å kolla på blocket


inga volvo 140,240,740


ok men kolla på BMW då en å annan Saab har du ju me


Saab 900 T16


En VW Golf kanske, Man brukar inte kunna vara så kräsen på en första bil man måste ta hänsyn till försäkringskostnad, reservdelar, hur pass lättskruvat det är osv.


http://www.blocket.se/vi/15176122.htm?ca=6_s En raket! Edit: I helt fel del av landet.. sett från Falkenberg


En Volvo Amazon då? Lättmekade. Sen så är dom lätta, så dom går ju bättre än 240/740. Riktigt bra eftersom dom dessutom är skattebefriade.


saab 900/9000 nån mazda kanske


Det ska vara PV! Det finns ett par som är under 10.000, sen väger dom ju inte mycket och är lättmekade. Kan släppa ner en turbo motor från en 740 eller en T5 turbo om man har pengar till det.






En golf gti -86 hade jag som första bil.. en av dom roligaste bilarna jag ägt. Billiga att äga och billiga reservdelar


Min ford jag åker med till jobbet är perfekt..HAr aldrig krånglat,,bara går och går.


Kadett gsi är kul! Är säkert rostig osv för de pengarna, men de går bra!! http://www.blocket.se/vi/15420941.htm?ca=8_s


Fan snackar du om ?


haha näe det finns tusentals bilar för dom pengarna som funkar, gamla vw, toyota, mazda, saab etc.


Hittade min Opel Omega 1990 med 150 häst, manuell och i princip ingen rost för 3.000. Så ja, Opel Omega/Kadett/Astra kan funka.


säger som Siarnaq pv är trevlig bil, finns så mkt du kan göra med den:)


Du har bra smak! PV är ju ett annat riktigt bra alternativ. Fast det är ju lite lättare att få tag i delar och saker till en amazon. En pv väger cirka 100kg mindre Hmm. Får man byta ut dörrarna till glasfiber? Det är väl tillåtet?


Då måste du haft grym otur med bilar... Jag har haft flera gamla bilar, Volvo 740/940, Audi 100, BMW E34 m.fl och de har då inte varit några problem att tala om med tanke på miltalen. Meka måste man göra med alla bilar om man inte köper helt nytt med fri service... Mitt tips är Audi 100 2.3 liters(inte mindre motor). Riktigt pigg trots att bilen är ganska stor men drar ändå runt 0.8 om man kör vettigt. Vill du har bakhjulsdrift(och det vill man ju oftast när man köper förstabil) så finns det ju trevliga BMW nuförtiden i den prisklassen. Kolla på 'Powerbörsen' på autopower.se Hittade exempelvis denna:http://www.autopower.se/powerborsen/bmw.asp?id=73234


Ja, det tror jag väl. Man får ju byta ut huven till kolfiber/glasfiber. Jag älskar själv PV, vet av två st dragracing PV's som jag kan fara till om jag har lust att bygga om en PV. Dom vet i princip allting om dom. Sen så är tjänstevikten på en PV inte mycket.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka