Köpråd Autostudio slutsteg?

Skall köpa ett nyt slutsteg, ha funderat på ett autostudio steg, Autostudio E-1200 Nån som vet om de är bra eller mindre bra....



Svar på inlägget: Köpråd Autostudio slutsteg?



de beror på vad du ska ha de till


Autostudio finns inte längre representerat i Sverige så det kan bli problem med garanti & service på dessa. Ska du tävla med det så är det bara ett fåtal klasser du får köra med steget i.


Har haft ett sånt, o de finns steg som är mer prisvärda... De e inte dockningsbara, en nackdel i mina ögon.. Men på begagnatmarknaden är de väl relativt billiga...


Jag körde med ett autostudio E-7000 förra veckan för o testa vad det gick för. det finns gott om kraft och kvalite i dessa slutsteg. brännde en kicker solo x18. hmm. stegen är helt klart värda priset. men det behövs en djävulst massa ström.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka