Vad finns det för bra banbilar? Köpråd

Tjenare. Skulle vilja veta vilka bilar ni rekomenderar som riktigt bra banbilar. Honda NSX Honda S2000 Lotus Elise Opel Speedster Honda Integra Type R - ?? Honda Civic Type R - ?? BARA FÖRSLAG, dra till med fler modeller Vi kan väl sätta en gräns på ungefär 250 000-300 000 kr. Bilen ska inte användas som tävlingsbil, den ska bara vara jävligt grym på banan. Tack på förhand Rikard



Svar på inlägget: Vad finns det för bra banbilar? Köpråd



En RS200 kanske


Lotusen hade jag tagit


De får gärna vara en lite vanligare bil


Om den bara kommer köras på bana behöver den ju inte var särskilt stor, har surfat runt en del på miata-klubbens hemsida när jag skulle köpa ny bil och det finns ju ett par Miator som går på bana. Så en Mazda Miata kanske ??


BMW M3 såväl E30 E36 och E46 gör inte bort sig, dock tycker jag att E30n är för dyr i förhållande till vad man får för pengarna om man bara ser till prestandan.


Ja Miata bra förslag Den borde väl vara snäppet sämre på allting jämfört me S2000 eller?


Ja E30 stiger ju i värde nu. Kanske E36 snart oxå börjar göra. Men tyvärr sitter jag rätt dåligt i BMW så tyvärr, men bra förslag. Möjligtvis en E30.


Om jag skulle välja bara sådär... Elise.


Går inte att jämnföra ;D






Av de där bilarna borde NSX vara värst.


Nope jag kan tänka mej de, Miatan går bort


Hur är den jämfört me S2000 då? Jag e jävligt inne på en S2000.


Du är 17 år om jag förstått det rätt, har du råd med några av dessa bilar? kostar ju lite mer än en 9000..


Om du läser på min sida ska jag inte köpa dem nu heller. Jag tycker bara de e kul o höra vad folk säger om dem olika bilarna. Om du inte tycker de e lika kul så behöver du inte skriva i tråden.


S2000. Det finns inga alternativ.


Hehe Jag var o satt i en hos en bilhandlare med farsan igår. Man sitter helt perfekt, kort härligt kopling oxå. Växelspaken sitter perfekt. Kanske blir provkörningen senare oxå.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka