Köpråd: Nissan 200 SX -90

Hejsan! Funderar på att köpa denna bilen: Nissan 200 SX -90. Jag ha så mycket information om Nissan 200 SX (års modell typ -90) som ni kan ge mig! Vad är nack delarna med bilen. Vad brukar den ha för grejer (typ abs och central lås.. jag vet inte) Går den bra/BENSINSNÅLT? Är det en bra första bil och så... Bilen kostar väl 10 - 20 000 Tack snälla på förhand!!!



Svar på inlägget: Köpråd: Nissan 200 SX -90



vill inte vara en messerschmitter men det finns hundra-tals likadana inlägg här på gorg... bara att leta lite utöver det, så verkar det vara en skit rolig bil.. ska själv spara ihop till en ere tänkt. kan inte påstå att dom e direkt bensinsnåla iom turbo.. men o andra sidan jämför man med en v8 på 454cui så e den ju jätte bensinsnål! för 10-20tkr hittar du bara vrak.. men runt 50 hittar du nog ett riktigt fint ex av! /mvh Jonny



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka