Köpråd: Volvo V70 2.4T -00-01

Tjena! Är ny i forumet och hoppas att jag har nu postat denna tråd i rätt del av forumet. Men till saken nu då Jo går i tankarna på att köpa mig en Volvo V70 2.4T. Men vad ska man tänka på? Ska ja köpa loss enprivat eller ska man vända sig till "bilia" eller nån annan butik? Känns lite som att köpa beganat är som att köpa grisen i säcken oavsätt om jag köper hos en bilhandlare eller privat. Har hittat en V70 2.4T som ar gått 11 000 mil och dom begär 134 000 för den. En Automat, det är förbannat gött att ha märkte jag när jag provkörde den. Men hoppas med denna tråd att få lite hjälp, då denna suma pengar är en hel del för mig. så vill jag ju integöra bort mig på att köpa en bil som jag 2mån senare måste serva för x antal tusen. Eller har ni andra förslag så skriv..kan ju nämna attjag har 140 pengar att röra mig på plus det jag får från min gamla bil när man sen får sålt den. Men dom pengarna vill jag ej räkna in i detta köp så att säga Tack på förhand //Marko



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo V70 2.4T -00-01



Angående att serva.. Knalla in på Volvo/Bilia och fråga om när serviceintervallen är. Fråga även om vad som görs vid varje service. Då har du ett hum om hur dyr bilen blir den närmsta tiden.


okej, har bara frågat för nästa service vad den kommer att kosta och den kan jag säkert få in i priset av bilen, då det är service vid 12000 mil, och sedan nästa vad jag vet är 16 000 för kamremen då, men va dom tar för det vet jag inte.


Serviceintervallen är 2000mil, så nästa är vid 12000mil Växellådsoljan bör bytas med jämna mellanrum, kostar ca 2800kr Kamremsbyte vid 16000 mil ,kostnad närmare 8000kr inkl service Försök att hitta en bil som har all utrustning du vill ha, t.ex navigator,telefon, största stereon HU-803 med 11 högtalare, skinninredning.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka