Köpråd: hjälp med val av slutsteg.

Hej jag hade bästämt mig för att köpa Harman/Kardon men nu idag när jag kollade så såg jag att Kicker ZX 750.1 och är lite osäker vilket jag ska beställa, vilket tror ni blir bäst med en Kicker L7 10tums bas? Skulle bli glad om ni kunde svara snabbt eftersom att jag ska beställa det ikväll.



Svar på inlägget: Köpråd: hjälp med val av slutsteg.



Vad är du ute effer ? ska du spela bra fint eller bara ösa en massa bas ? vet ej vad harman har i steg väg till bilmen det brukar ju inte vara kattpiss kicker har aldirg fallit mig i smaken så skulel nog valt harman vad blri det för låda då ?


kicker bas - kicker steg! Älskar H/K!! Men när det gäller bas så tror jag nog Kicker spelar högst! Sen är det alltid snyggt att ha steg och bas i samma märk. De var min åsikt!


har gjort en sluten i mdf och håller på med en basreflex, ska testa vilket som passar mig och bilen bäst. okej nu är där 2 olika tycke om vilket steg någon annan som vill yttra sig?


Gillar H/K men håller med. Inte så snyggt att blanda märken...


kommer dock inte se vilken bas för den kommer vara vänd mot skidluckan jag är bara ute efter bäst ljud. Även om jag även tycker om när det är av samma märke.


kör samma märke tror nog du kommer få lite mera steg för pengrna med h/k är ju lite av ett märkes steg så.. om ni fattar


okej ingen annan som vill yttra sig? är fortfarande väldigt osäker vet inte om jag väntar tills imorgon att beställa slutsteg. Skulle bli väldigt glad om ni skulle kunna skriva, av era erfarenheter.


Jag hade kört på Kicker...


visste inte att H/K hade något bilstereo sortiment. har du en länk till återförsäljare? Men som shidapu skrev. Du får mer för pengarna!!






http://www.ljudshopen.se/produkter.aspx . oduct=1729 finns även på www.nardik.se


Du har inte funderat på några andra steg än dessa två? Jag kan då rekommendera Dls A6, driver själv 2 st kicker L5 12" med detta steg. Men om du bara vill välja mellan dessa steg så är det ju så.. Jag hade då valt kicker steget, pga att jag knappt hört något alls om Harmon/Kardon när det kommer till bilstereo. /Danne


Jag kollade facktis på det steget för länge sen men jag går nog med strömmen och tar kicker steget. Men skulle bli glad om fler skulle vilja skriva sina åsikter eftersom att jag inte beställer ifrån imorgon.


Tackar! ska kolla lite! Måste säga att H/K gjorde verkligen über snygga steg!! Fruktansvärt stil rena!! Så ska det se ut.. Börjar nästan ändra min uppfattning nu.. Ska inte basen synas så skulle jag nog satsa på H/K. Med tanke på att jag vet vilken effekt som H/K kan leverera!! Men jag är väldigt osäker.. Skulle gärna se om H/K sålde högtalare oxå.. Men tittar man på deras sida så finns inget..


H/K gör både steg och högtalare, jag har bilen full med H/K-högtalare och ett av deras steg. Det är ju Saabs värsting-stereo AS3 jag har och då sitter det nio högtalare i bilen varav två är 6x9:or i hatthyllan, låter jäkligt bra men det låter ju såklart inte dundermycket eftersom det ju ändå är en fabriksmonterad anläggning


Lite mer info om saabs originalstereos här: http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 61#p807561


kicker är ju alltid kicker, alltså ingen skit har inte hört något system med H/K steg. Men kan varmt rekommendera Kicker steget, se till att de får nog med ström bara


Jag hade definitivt valt H/K-steget, blev riktigt sugen på ett själv nu faktiskt


Inte Kicker!!!!


Kan du utveckla ditt svar lite? Om du nu inte vill rekommendera Kicker så lär du ha en anledning till detta.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka