Köpråd Subaru Impreza

Hej. Tänkte kolla med er Subaruägare om det är värt pengarna att satsa på att köpa en GT. Vill gärna veta lite hur det är med service/reservdelar vad det kostar. är det väldigt mkt dyrare delar än till t ex Volvo, Saab, Audi? mkt driftunderhåll? osv osv. Ni vet väl vad ni är tvungna att bekosta. Väldigt tacksam för hjälpsamma ägare därute;)



Svar på inlägget: Köpråd Subaru Impreza



Tja köper du en impreza får du en riktigt seriöst potent bil för en billig peng inte mycke som hänger på i kurvorna och för den delen raksträckorna. Subaru är kända för att ha hållbara bilar tex år 2007 hade subaru dom nöjdaste bilägarna i sverige enligt autoindex och det säger ju ganska mycket. jag har en impreza wrx edition som har samma motor som gt:n och den går riktigt fint......min har gått drygt 8000 problemfria mil bara byta olja och köra . klockren bil även på vintern med fyrjulsdriften. Service är relativt dyrt...dyrast är 10000 mila servicen som inkluderar kamremsbyte den kostar nog ca 10k. Men reservdelar är nog inte så fruktansvärt dyra skulle tippa på att tyska bilar har dyrare prylar (hade själv en golf vr6 innan.). Det enda negativa jag har upplevt som imprezaägare är bränslekostnaden men det hade jag ju iofs räknat med. men jag tror aldrig du hittar en snabbare pålitligare bil för pengarna som en impreza gt kostar. mvh/ Henke


80000mil?!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka