köpråd : AUDI Med klös i.

Jag är inte sådär jätte inne i audi, Men dom är faktiskt jävligt snygga och som jag har hört är det hyfsat bra med klös i dom vilket är skoj! så fram med ett par stycken, och säg lite vad man ska tänka på och osv, ja ni vet det mesta man behöver veta som sagt vill ha en ådi med klös i ! så får vi se vad det blir när man blir äldre, om man har pengar till det eller inte så pengar kostnaden är skit samma iallafall just nu när ja bara vill kolla . men den får ju inte kosta allt för mycket, man ska kunna äga den som en vanlig svensson MVH!



Svar på inlägget: köpråd : AUDI Med klös i.



någon som kan en del som audi ? det finns ju faktiskt fina audis


Titta lite på S/RS-modellerna. Alltså S2, S4, S8, RS4, RS6 o.s.v. Säger du att pengar inte är något problem så verkar R8 TDI helt okej. 500hk/1000nm lär ju ta sig framåt iaf.


hehe jisses förlåt men de va ju så sjukt många smileys, 8st i första inlägget är anmärkningsvärt, förlåt att ja paja tråden lite :$ Lustigt förresten, du vill ha en Audi som är som en racerbil men kostar som att äga en Volvo? Tänk om det fanns en sån bil, då skulle gatorna va fyllda med Audis, får la ge lite mer specs vad de gäller..typ försäkringskostnader, bränsleförbr. eller helt enkelt hur mkt man e beredd att lägga i månaden på en bil...annars håller ja me, en R8 TDI kan du köra


Tycker en audi s1, audi sq,det är klös i dom.


Tja rs6an e fin 450 orginal 550 med chipp avant o allt dagisracer Smodellerna över huvudtaget e värt o titta närmare på dock tycker ja peronsligen du skall skippa modellerna med "rena" maskiner alltså dom som inte har turbo, kompressor. har igentligen ingen bra förklaring till varför . men med turbos o annat har du större möjlihget att trimma för jag antar att du gillar trimmat ??


Ehh R8an ligger på en mille unjefär vet dock inte priset på R8 TDIn


"men den får ju inte kosta allt för mycket, man ska kunna äga den som en vanlig svensson" Soo what is then???


Den äldre S4an med 5a? Kan väl inte vara så farligt dyr.


det blev just fel där ... man får inte vara allt för trött när man skriver märker det . men ja menar det att har man pengarna till just bilen r8 tillexempel, och efter det så måste man ju ha en stor summa till för att kunna ex, Använda bilen, försäkra den osv... gäller ju inte bara att köpa själva bilen, man måste ju använda den också. Fast det finns kanske en massa folk som köper dyrare bilar som bara låter bilen stå sen och det är ju plågeri. Tycker jag ..






Dom var fina faktiskt, jag gillade s8an med v10. Fast då vart det dyrt


Håller med till 100%. En RS2:a skulle man ju inte tacka nej till. Inte någon annan S/RS modell heller för den delen, hehe.


så dom är bra ? nått sånt om man ska ha en fin audi ? gillar faktiskt tyskt.. Man känner det när man väl kollar på deras bilar


förlåt det var ett jädra fel i texten. får vakna lite mer när ja skriver


En S4 skulle jag nog säga. en 03a med v8an i. Jag ska skaffa en S2 i höst är tanken. rolig bil. men inget racing bil kanske. R8 kan du ju köpa


En polare till mig ska sälja sin S6:a 2,2tq... Går för jävla fint och kombi.. kan det bli bättre!!


En fräsh S4 med 'rätt' motor ligger jäkligt bra i pris, runt 30-50k:-. Då kan man åka både fort och snabbt


RS 2 , världens snabbaste kombi i serietillverkning när den kom, 315 original hästar har jag för mig 94-96 ligger på 150 papp ungefär å då slipper man ju helbilsgodkännandet åxå!


aldrig fattat... Vad är det?.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka