Volvo 940LTT köpråd/annons

Funderar på denna Volvo 940 LTT, ringde å verkade najs http://www.blocket.se/vi/14968307.htm?ca=16_s Går bra i motor och låda, lungt körd, Pendel 96-års 18'000mil AC/fungerar ej.. ABS Airbag Ingen ROST dock smårepor, trots allt 12 år gammal Följer ej med sommarfälgar! 30'000kr e det för mkt? Eller ett bra köp om den går bra i motorn/låda (kmr förmodligen å trimma mm)



Svar på inlägget: Volvo 940LTT köpråd/annons



Jag kan inte svara på om just den bilen är ett bra köp men det är den bästa modellen av 940, den har den kraftigaste växellådan och en bottendel med oljekylda kolvar vilket är bra när man ska trimma.


Du borde nog kunna pruta litegrann då ACn ej funkar och du inte får med några sommardäck. Säg 26 666 Såg ut att ha en trevlig och lätt ovanlig färg också


med tanke på vad dett står för bil framför kan du nog pruta lite utan att han gråter över det hehe nej men ingen ac och inga sommardäck då är det bruut läge på några tusingar


Frågan är varför AC'n inte fungerar. Kan vara påfylling av gas eller byte av kompressor. Billigt VS. Dyrt. Kolla det lite extra så du vet lite om vad som kan vara fel med den. Kan som sagt bli dyrt.


a sant, pruta på plats eller kolla om han kan sänka lite över telefon?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka