Erfarenheter eller köpråd av larm? Larm med fjärrstart, framför allt Carvox CX-999

Jag bara undrar om nån har några erfarenheter från detta (Carvox CX-999) eller andra liknande larm? Har tänkt att köpa nåt till min gamla cheva för o få nåt som blinkar o tutar om nån tar sig in i bilen olovandes... Funderar på tidigare nämnda larm då fjärrstarten verkar som en liten kul grej Så som sagt, är tacksam om nån vill dela med sig av sina erfarenheter eller eventuella köpråd så är jag tacksam.



Svar på inlägget: Erfarenheter eller köpråd av larm? Larm med fjärrstart, framför allt Carvox CX-999



Nån måste väl ändå ha en aning om nåt sånt här?


Carvox CX-999 har jag aldrig hört talas om förut vad hittade du det? Tror car guard har liknande med fjärrstart väldigt smidigt på vintern att dra igång bilen 5-10minuter innan man går ut Hade du tänkt installera själv eller lämna bort?


Har hittat det på både ridetech och vikinglarm.se Tänkte installera det själv, är ganska kunning när det gäller bilel...


Hur går det för dig med installationen? Vill också ha carvox, men för min del så gäller det att hitta någon som kan installera det åt mig.


Oj, denna tråden var bortglömd sen länge... Jag har både köpt och monterat, och använt det fram tills att jag fick ställa bilen i höstas. Jag tycker att det har funkat fint, men har stört mig på att den säger ifrån om man inte har larmat en liten stund efter att man gått ifrån bilen. Men funktionen har vart finfin, bortsett från tutan som numera är väldigt tyst. Men det berodde på att den blev doppad i ett lerhål en gång, det problemet lär du nog inte komma i kontakt med...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka