köpråd trimmabilen.se

Nån som har erfarenhet av att handlat hos trimmabilen.se?



Svar på inlägget: köpråd trimmabilen.se



Mina erfarenheter är en katastrof. De har billiga grejjor men sjukt hur det strular (iaf. för mej), jag håller på att bli galen! Jag beställer och sedan betalar...De lovar leverans inom 1-2 dagar, sedan får jag grejjorna efter ca 2veckor efter massor med samtal och mail. (detta efter jag ansöker om att häva köpet och få pengarna tillbaka) Sedan vid leverans finns inget kvitto med. Nu har jag tjatat om att få kvitto av dem i 1måndag drygt och ännu inget kvitto. Snart måste jag vända mej till någon som kan hjälpa mej i ärendet... Nu är det upp till dej om du vill beställa där..


http://www.cint.se/debatt/ShowPostFlat. . stID=78798


Dock så va de ju ett tag sen ja skrev inlägget, men jag tvekade när dom bara svara i telefonen en gång och sen bara på mail, men då hade ja tur som valde nån annan där dom både va billigare och gick snabbare att beställa


den ägaren har väll andra företag (om jag minns rätt, kan finnas en tråd om det) dom företagen har fått mycket kritik. Sök om det för jag är inte helt säker


Antar att det är den här tråden ni letar efter.


Jag har kikat runt överallt om var man kan köpa xenonkonverteringskit till bra pris men undrar vilka butiker ni rekommenderar?


kolla med http://nascom.se/



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka