Köpråd BMW 320 -98

Har blivit erbjuden att köpa en BMW 320i E36 -98. Bilen har gått mellan 16-17000 mil. Den har nybytt koppling och halva bilen är omlackad förra året. Finns lite ytrost på nerkanten av bagageluckan. Får med sommar och vinterdäck. Helt original. Gått med öppet luftfilter några hundra mil. Priset för denna ligger på 47000. Är det rimligt? Vad bör man kolla efter på dessa bilar?



Svar på inlägget: Köpråd BMW 320 -98



http://www.autopower.se/Guider/Begagnatguiden/E36/ Nu har du lite att göra


Vet att han som har bilen nu inte kört speciellt hårt med den och att förra ägaren var en tjej i ca 25 årsåldern. Det verkade finnas lite fel, men är det ett rimligt pris?


BMW är alltid BMW, jag skulle föredra 328, mycket mer skarp och trevligare att leka med, men 320 är bra att börja med och planbok lidder inte så mycket. Om det finns lite fel på den som inte är så stort, det är bara bra för dig för lära dig. Min första BMW var en 735 84, lärde mig mycket med den att meka, nu kan jag meka utan stora problem med min V-12a Tänk att den har 17.000 mil och det är inte så lite för en fyra cylinder. Som John sa, titta först på autopower, där har du bara BMW och många gånger bättre än blocket.


det sitter en 6a i bilen,


Jag tycker det är lite dyrt med tanke på att det bara är en 320i. Visserligen en sen årsmodell men för det priset skulle jag iaf kräva absolut toppskick!


ok.. har kollat upp lite vad försäkringen kostar och den är inte helt billig om vi säger så. Känns skönt att få lite synpunkter.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka