köpråd: biltemas fälgar?

Hej undar om biltemas fälgar är något att ha? eller är dom skeva och så?



Svar på inlägget: köpråd: biltemas fälgar?



varför skulle dom vara skeva? tror absolut inte där är nåt fel på dom alls dom ser väl helt ok ut. beror på hur kräsen man är, o vad man ska ha dom på


okej.. ne jag bara undra.. jag ska ha dom till min första bil, tänkte inte köpa så dyra fälgar..


kolla fälgar på www.bilofritid.se samma priser som biltema har men mycket snyggare ska själv köpa 17" R fälgar för 600kr st


Biltemas fälgar är svårbalanserade. Så räkna med mycket balanseringsvikter. I övrigt så är det väl både ris o ros om dessa fälgar. Vissa är helnöjda medans andra har fåt klarlacksläpp osv.


Har också hört att de är svårbalanserade, men det lustiga är att det i nätbutiker går att köpa fälgar i samma prisklass. Borde inte biltema med massinköp lyckas ligga under de andra?


Japp dom va rätt så svårbalanserade så man fick en hel del vikter, men klarlackssläpp har jag sluppit än så länge *peppar peppar*. Kör ju själv på biltemafälgar så jag tycker dom är ok ändå.


När ni balanserade dom, var dom orunda då eller? Annars kan ju obalansen ligga i däcket och inte i fälgen?


vad ja vet så fick man lägga mycket vikter när dom balanserade,, inget att rekomendera tycker jag.


shit va billigt!! när det är löning så vet ja vart ja ska handla!! Btw. såg i en gammal bilsport blaska hemma en företags annons om vita 17" 5 ekrade fälgar med 9 cm bred kant till 2-7-9 serien för typ 8 spänn styck.. men hittar inte tidningen Någon som vet något liknade??






Skulle tro att obalansen sitter i däcket... men vad vet jag.. dyrare däck brukar kräva mindre vikter..


Är det inte så att dom bara just har en fälg då? Verkar vara så om man tittar på alla andra fälgar.


jag snackade med dom i tele och dom hade iallafall 4st 17" R fälgar som jag ville ha resten vet jag inte


Jag är sugen på att köpa från biltema, men är det inget att ha då? hur många extra vikter måste man ha? kommer ihåg nu att på mina original 15" så slapp jag vikt alls på ena fälgen men är dom inget alls att ha då? för det är billigt 599:- för en 17" fälg.


Tror att samtliga fälgar från "Bilofritid" är f,d reklamationer samt Demofälgar utblandat med begagnat. Där kan man nog ej förvänta sig att få helt felfria fälgar. Vad det sedan gäller Biltemas "Tjocka fälgar" med-80 tals stuk, så skulle jag nog välja att spara ett tag till. Personligen, så skulle jag nog istället ha passat på att handla en uppsättning 18" ASA Racing GT för 1200:-stycket. Innan de försvinner för gott. Vill du hellre ha 17" så kostar de säkert under tusenlappen stycket. Kan det bli mkt billigare? Edit: ASA - RACING GT Black 7*17" Till Volvo 740. Specialpris så långt lagret räcker! REA Pris: 1.175:-st Klicka på "REA-VAROR" för mer info. Racing-inspirerad fälg med blankpolerad fälgkant. Trendigt svartlackerat ekermönster. LAGERVARA / BEST.VARA Tillverkas i 4 & 5 bult till de flesta bilar.


Dagens I-landsproblem, men jag stör mig på att folk benämner fälgen efter gummihuset, den heter faktiskt Pirate inte Racing GT.


Inge fel på dem!


En kompis hade köpt en uppsättning 15" från biltema, för han hade 4 "överloppsdäck", som han tänkte att han kan lika gärna lägga dem på fälg. Fälgarna felade absolut ingenting, och däcken som han lade på, var 2 st nån korea-tjing-tjing-billigt skräp, och 2 st toyo. De fälgarna med toyo däcken behövde knappt några balansvikter alls, medan de där skräpringarna behövde nästan 50 gram styck... Så fälgarna felar knappast något, utan det kan no bero på däcken bara, att de får lägga mycket balansvikter dit.


SKulle va kul å veta hur många som säger att BT fälgarna är skräp igentligen verkligen ÄGER såna fälgar.. för utan att äga en BT fälg kan man inte säga hur dom är.


Håller med!! Det är ju alltid någons brors kompis eller min pappas kusins fasters dotters 17 åriga son som sa att dom va skit..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka