Köpråd Mercedes w114/w115 (compact)

Skall kika på en dylik i morgon, en 71 diesel, vilket är allt jag vet just nu. Vad skall man kika på när det gäller dessa? Rost givetvis, men något speciellt ställe? Tacksam för tid.



Svar på inlägget: Köpråd Mercedes w114/w115 (compact)



kaross på alla äldre mb brukar ju rosta men de e lätt fixat med billiga medel, nya framskärmar brukar kosta kring 500kr på ojanperä. men de e nog golvet du ska sikta mest på kan vara i kasst skick, har ofta en plastig underredsmassa som kan släppa in vatten mellan de å plåten, brukar kunna rosta gulligt då. annars så är de sparklådor, kring domkraftfästena å så. hjullager ska vara fina för dom är inte de roligaste att byta, på 123 så är dom 2 värsta grejerna nog spindelleder å hjullager bör vara liknande på 115 så de ska du kolla noga.


Tackar för tipsen. Hur är det med reservdelar för övrigt? Dyrt? Svårt att hitta?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka