Köpråd!?

Jag har för avsikt att köpa ny (eller beg.) bil till min fru. Barnen är så pass stora att det inte behöver vara en kombi, men ett krav är att det måste vara en bil med automatlåda då frugan är amerikanska och har aldrig kört annat än automat... Prisnivå: 200000kr Kom med förslag, för&nackdelar, fällor & tips på en rolig bil! Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Köpråd!?



Hämtat från http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=18184 - Köpråd (Tråden skall placeras i för objektet lämpligt forum. Köpråd för bilar läggs i Allmänt) * Var övertydlig om vad du vill ha köpråd om redan i rubriken så kommer du också få hjälp snabbare. * Att inleda rubriken med "Köpråd:" kan vara ett bra och enkelt sätt att klargöra vad tråden handlar om. Exempel: "Köpråd: Audi A4 1.8T -00" Exempel: "Vilka fälgar ska jag välja till min VW Golf -03?" Exempel: "Ska jag köpa Volvo eller Saab? Prisklass 50 000 kr" Exempel: "Vilket slutsteg ska jag välja för 2500kr" Fel: "bra slutsteg?" Fel: "fälgar?" Fel: "bilköp" osv... Låst.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka