"Första bil"s trådarna, någon annan än jag som ledsnat???

Ja topicen säger ju allt i detta fallet, ja börjar bli jäkligt less på alla trådarna i "allmänt". Tycker de kommer en ny tråd dagligen? Börjar inte alla Mods. Chrizz bli lite less på detta? Sitter och bläddrar lite igenom alla trådar, varför inte samla ihop allt man skrivit, lägga detta i en klistrad tråd i "allmänt", de är ett jäkla hästjobb, men ja tycker det skulle vara bra ?!? "Letar DU efter förstabil? Kika här!" tycker den skulle vara bra Mvh Björk Ps. 740, Bmw E30s e bra förstabilar!!!



Svar på inlägget: "Första bil"s trådarna, någon annan än jag som ledsnat???



Jopp, jag håller med, och tycker verkligen att köprådsforumet ska öppnas igen. Visstja, jag bjuder ett ett styck köpråd: 200sx är jättebra, köp dock oljekyl.


bara ja som ledsnat på ""Första bil"s trådarna, någon annan än jag som ledsnat???" trådarna? tillför inget


Bara jag som ledsnat på ironiska forumsinlägg?


ja tycker det klagas för mkt här ja!!! så bra att du tycket att det är drygt,men så är det!!!


Nja. Klart att börjar bli lite många upprepande första-bils-trådar. Dom flesta har ju ungefär samma budget och dom som svarar i tråden svarar ju ingefär samma sak. Bakhjulsdrivet, Volvo och BMW... Men jag har undvikit att låsa sådana trådar, eller att hänvisa till sökfunktionen. Mest för att dom medlemmarna som postar sådana trådar är nya här på gorg. Nya medlemmar ska man vara snälla mot. Jag har funderat länge på en bilköps-FAQ. En ganska så generell tråd i så fall.


Bara jag som ledsnat på gula bubbar hihi


Hehe jo fan.


Hehe


Är det någon tråd som är exakt likadan brukar jag låsa och hänvisa till den andra, men har man inte världens bästa minne orkar man inte söka runt bland alla trådar och se vilka som är lika varandra. Så jag låter dom vara kvar om dom är bra skrivna. Opel Omega är också en bra förstabil, om man aktar sig för rost i trösklarna






mobbing


jag börjar lessna på alla klagomåls trådar som denna!...


Undrar vilken restaurant serverar ett klagomål. Typ "Hej ett stort klagomål och en cola light".


Undra vilken resturang som serverar gnälliga folk som tror dom kan få stopp på "förstabil" trådarna


Håll er ifrån sandlådenivån...


Det kan ju iaf inte va vid den lokala mojjen, för där finns de sk. förstabilstrådskaparna.


Det är väl bara bra om folk frågar om råd osv så dom vet vad dom köper istället för dom springer och köper en bil för 30k som bara är skrot? Istället för att gnälla om trådarna kan man väl vara trevlig och hjälpa var andra. Om du frågade nån om råd och så fick du svaret ; ge fan i att fråga massa saker hur skulle du reagera då? Det skulle inte vara så skojj så, my advise ; Make love, not war.


Det är sjukt bra iofs. Dock så skulle de andra forumen, typ motorstyrning bla bla bla felsökning, forumen öka som fan Man kan ju lite snällt hänvisa till sök-funktionen.


börja klagas för mycket nu på garaget tycker jag. det är ju som sagt nya medlemar som kankse inte ha hittat alla furtioner och så än klart man hjälper till om nån är ute efter en bil som kankse inte kan så mycket eller är osäker. och dom som inte gillar sånna trådar kolla inte på dom då .


Word dude. Kunde inte sagt det bättre själv,



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka