Köpråd Honda del sol

tjenna , funderar på att köpa en Honda del sol . 125 hk vtec , ace 18 tummare , annars helt original bil, det är en 94;a och har rullat 19000 mil ,20 000 kr ska de ha, värt att bygga stylingprojekt lr är milen lite för mycket ?.. ge mig lite feedback=)



Svar på inlägget: Köpråd Honda del sol



det är billig för en Del Sol men kollar noga efter targalisterna, om dom är dålig skötta så är det repor, hål m.m i dom. Kolla rost i skärmkanter, rost i hela bagage utrymmet (bildas kondens där)...


kollade efter rost på den och det finns inget , ska lacka om hela bilen om det blir kjolpaket , men listerna såg bra ut med ... så det verkar vara ett bra köp ?


Kollar på den motor om den drycka mycket olja ochså. Motorkod D16Z6 sitter på Del Sol ESI och Civic ESI och brukar drycka olja när man gasa mycket. Prov gasa och om den kommer massa svart rök bakom bilen så tyvärr den tättningringar till kolvar är kass...



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka