Köpråd! Audi A4 1.8t eller BMW 325 Coupe

Blir ny bil i jan/feb Kollat mkt på audi a4 1,8t. Även kört, verkar vara en schysst bil! Sen kollat nu en del på BMW 325/Coupe. Verkar också riktigt schyssta! Bakhjulsdrift väger mkt här! http://www.blocket.se/vi/14034129.htm?ca=16_s GRYM Vilken bil rekomenderas? Plus å minus i jämförelse med varandra? Körglädjen? ax?



Svar på inlägget: Köpråd! Audi A4 1.8t eller BMW 325 Coupe



Audin tycker ja... bättre på vintern (om det finns snö ?) finns mera möjligheter motormässigt sen gillar ja Audi men men de tär juh j adet men Bmwn var snygg endå så tja smaken avgör


Audin e helt klart ok! behöver kött på benen om bmw dock!


http://www.autopower.se/Guider/Begagnatguiden/E36/


Köp Audi för fasen 1, Audi A4 e snyggare 2, Du har Turbo som du kan leka mycket med 3, Du har en AUDI!


Båda är ruskigt bra bilar men är det bakhjulsdrift du vill ha så köp BMW men om det inte är så stor betydelse så skulle jag köpt audin för det är roligare med turbo.


Vad ska du ha bilen till?


Nä vanlig bruksbil. Göra den fräsch! Så ska ej ha en feting trimmad bil me andra ord, å 325 verkar gå rätt bra för att vara just en vanlig bruksbil. (kmr ej chippa audin om jag köper en sådan) Va drar en sådan bmw per/mil?


jag skullek öra på bmw:n roligare bil får man inte inte för de pengarna.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka