Söker kombi (köpråd)

tja som rubiken lyder letar jag efter en bra kompi som tål en del stryk inte för dyr men den ska var någolund styling bar och så glad för svar *Edit Rubriken förbättrad. /Moderator



Svar på inlägget: Söker kombi (köpråd)



volvo 855? kostar ju inte så mycket.


855 eller en 525 Touring


En kompis eller kombi som tål stryk?


Ok. Jag tar och redigerar din rubrik. Men jag måste erkänna att jag nog hade varit en bra kompis för styling. Kan lätt lägga på mig ett par kilon, eller gå ner lite. (Vill dock inte tappa för mycket muskler för att göra det.) Lagom långt hår har jag också, så lite går att göra åt frisyren. Lite smink kan jag nog också tolerera. Ganska så billig i drift, dock krävs det en hel del etanol för att jag ska komma upp i varv.Tål en hel del stryk gör jag också.


Hur mycket är dyrt för dig?? V70 annars 245 är ju JÄVLIGT stryktålig...


945, billig att äga, slitstark, även riktigt fin stylad (tycker jag)


prisklass? har ju volvo 245/745/945, subaru legacy mm


Annars mercedes 230/300 TE 124 karossen. är snygga enligt mig, och tål en hel del stryk. tar du 300 24v så får du 220 hästar också, svårt att hitta en manuell dock.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka