Köpråd: Digitalkamera för MAX 2500 kr.

Ja som topic. Ska köpa en ny kamera. Men har svårt att bestämma mig . Vilka kan ni rekommendera i en prisklass till max 2500 kr? EDIT: Funktionerna är inte sååå viktigt. Är nämligen bara en hobbyfotograf så. MVH/Nicklas



Svar på inlägget: Köpråd: Digitalkamera för MAX 2500 kr.



Canon IXUS 70 Den e nice


Bjork: Ja den har jag haft lite koll på faktiskt! Verkar riktigt nice.


canon ixus


Nikon Coolpix modellerna kan jag rekommendera.. har själv en Nikon Coolpix L6 som jag köpte i april detta året för 1500:- på Elgiganten.. e hur nöjd som helst med den,bättre än många kompisars kameror för flera tusen mer..


jag och brorsan köpte kamera samtidigt.. var la till julen för 2 år sedan nu.. han köpte en avant och jag köpte en olympus mju600. kan bara säga att trots att avanten var en femhundring billigare så piskar den skiten ur min äckelolympus som inte gjort annat än krånglat.. otippat men sant.


Ixus 70 finns på kampanj på div sidor, kolla www.prisjakt.nu så ser du ! Grymt bra kamera !


Har precis inhandlat en Sony CyberShot DSC-W55 Black. Gillar denna kamera skarpt.


sony cybershot dsc-w55 kör jag med, funkar kanon. rekomenderar den starkt. ca pris: 1500 kr


Sonys är mycket bra. Men canon och nikon är ändå snäppet vassare. Ett tips: Köp inte Avant från net on net. Hade en sån en gång. Sämsta skiten jag haft.






ja har en Kodak Z710 (eazyshare) så tokigt nöjd me den... köpte den på netonnet.. 2300 me 2 gigs minne.


Jag tackar så mycket för alla tipsen! Har kollat in alla som ni sagt och jag har fastnat lite smått för Kodak Z710 . Den verkar vara riktigt nice!


Är det någon här som har köpt från www.dustinhome.se ? Hittade denna http://www.dustinhome.se/ProductDetails . 5010106002 kameran där. Kostar lite över min bugdet, men har fått nice betyg i flera tester. Någon som köpt grejer från dustin?


Jag har bara positivt att säga om Dustinhome. Bra priser och snabba leveranser.


lätt fuji finepix 5700 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=171840


Jag skulle rekommendera något av följande:Canon PowerShot A720 IS (6x zoom) Canon Digital Ixus 75 Fujifilm FinePix S5700 (bridgekamera med 10x zoom, dvs lite åt systemkamerahållet) Dustin är förövrigt ganska så bra att ha och göra med.


vet att det företaget som jag jobbar för köper grejjer där ifrån ibland. Och det verkar funka hur bra som helst. Även en del polare har köpt därifrån och de har inte klagat.


Vi har både Canon Ixus och Nikon Coolpix här hemma, Ixusen regerar!!!


Vill bara säga att jag har beställt en kamera nu Blev en Olympus 550 (http://www.dustinhome.se/pd_5010106002.aspx?) Riktigt nice!! Blev helsåld på den när jag fick pröva en som min kompis hade . Jag tackar så mycket för era tips!


Om man går ner till runt 1500kr nu i mellandagarna då? Finns det någe bra att hämta där eller bör man klättra i pris? Jag fottar inte speciellt mycket men är trött på min kamera mobil... Vill ha en skapligt bra kamera. Min mor köpte en Canon ixux 70 och den tycker jag verkar bra det lilla jag sett av den. Skillanden jag kan se på ixux 70 och 75 som alla rekomenderat är att 75'an har större display och är större i storlek. Annars ser jag inget.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka