info Audi RS6 vs V70R

RS6 alla tider!



Svar på inlägget: info Audi RS6 vs V70R



man lever bara en gång ska man tänka på värde minskningen så får man köpa en mustang eller nått, volvon visst den har bara 300hk men den har bra trimm potencial


Kan trimma Rs6an med finns allt saker till dom chipp avgas o lite annat har ja sett att det finns så hur du en gör så tror ja audin slår volvo på fingrana då du måste upp i så mycket effekt på volvon för att den skall bli gämndställd med audin o sen skall du förbi audin då börjar det trycka på i tarmen när det gäller att skita pengar


absolut klart man kan men då ska jag sammanställa infon jag fått om audin motor endast v8 växellåda 6vxl kanske endast automat drar 1,4 ca 1 mil försäkrig =dyr hur kommer de sig att en del sägen 6vxl och andra automat?


det kan ja tyvärr inte svara på varför en del säger 6 v o andra automat=) jag antar att 6 växlad låda e tillval på dessa??? då det finns mer automat en manuell?? en spekulering dock Ja dyr e den nog i försäkring o de där nog V70Ren med men jag antar att skall man köpa en bil i dessa klasser så skall man nog inte titt aså mycket på pris utan mer på vad man får??? haha men allt e en smaksak min vän jag väljer audin du väljer kanske volvon )) ja tror att vad du en väljer så blir du nog nöjd i slutänden )


Denns finns enbart som automatare! MTM har byggt en rs6:a med manuell låda (från rs4:an) Det är den ända som jag känner till.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka