Köpråd --RS4--

Undrar om det e värt att lägga ca 220.000 sek på en Audi Rs4 som e 2001 årsmodel, som har gott 15.000 mil och som har 5-6 ägare , oxå måste man tänka att servis B i ateviks kosta 9500 kr , och servis A kosta ca 5000 kr , själva bromsar fram kosta ca 10.000 kr , och turbo agregat kosta ca 13.500 kr per st !! försäkring på en nån som har 23 år kosta 15300 kr ! skat ligger ca 2350!! vad tycker ni om detta e det värd att lägga så mycket pengar , Eller vilken bil ska ni välja ??? mvh sexy_d



Svar på inlägget: Köpråd --RS4--



Tror att du kan köpa roligare bil än så för pengarna.. Corvette, Supra, Camaro.. Men ska du ha en familjeracer så är det väll M5 som är i den klassen och den lär ju vara lika dyr den. Kom på att skyline finns som både 4-dörrars och som kombi.. Kanske kan vara någe?


jag måste ha en kombi bil!!!


Passat Vr6 då?


kombi bil i den prisklassen med den prestandan , då blir det Rs4 elelr Rs6 . Den är lite dyrare att äga än en M3 eller M5 men så går den ju bättre oxå


eller kanske att köpa en bmw e46 330 kombi, och lägga ca 50.000 kr på en kopmressor , så man kan få ca 340 hk , och servis e bilig!!


passat r36 skulle jag hellre köpa 300hk utan överladd och det totalt underbara Vr-6 ljudet naturligtvis med 4-wd (Haldex) och med dsg låda den piskar en r32 på fingrarna ganska rejält trots att det är en kombi...


att jämföra en passat r36 (som iof är en grym bil) prestanda mässigt med en Rs4 är ju skrattretande


Men den saknar några hundra hästar för att dra en RS4:a med chip... Fast trevlig bil det med såklart! Måste man ha kombi och vill ha något som går riktigt bra och ser snyggt ut är ju RS4:an det givna valet Men visst fan kostar det pengar.


så ingen tycker att det e värd att lägga en kompressor i bmw 330, och + det kommer att kosta mindre , eller ??+






Kan ju avråda direkt från att köra en RS4 direkt eftersom du började prata om PENGAR. En människa som köper en RS/M modell skall inte behöva tänka på pengar, det är själva grejen me de här bilarna. "Jag behöver en kombi men skiter i vad de kostar mig" ungefär hehe. Det finns inget ekonomiskt försvarbart med att äga en sån bil.


LYSSNA OCH LÄR!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka