Köpråd: Audi 100 Quattro 2.8l

Hej allesammans det är så att jag har fått en bra deal på en Audi 100 Quattro med 2.8 liters motorn. men jag har ingen anning om brister och dyl på dessa bilar. Så därför tänkte jag fråga här. Så finns det några stora eller små brister på dessa bilar ni kan ju ta upp positiva saker också om det finns några. mvh hulster



Svar på inlägget: Köpråd: Audi 100 Quattro 2.8l



Farsan hade en Audi 100 kombi innan och enda jag kommer ihåg från den var att den va otroligt jäkligt skön att åka i. Som ett slagskepp på vägen Fast jag kommer inte ihåg vilken motor han hade i den. Topplockspackningen gick på den, så han sålde den istället för att fixa


ok detta är i och för sig ingen kombi men det orde ju inte spela nån större roll;) men som ett slagskepp? betyder det att den är väldigt segstyrd i kurvor och så eller:)


år? är inte bäst på Audi men menar du C4 karossen? tror inte 2,8an fanns på gamla karossen i och för sig. Hade i alla fall en Audi 100 2,3E -89:a, grymt understyrd men riktigt skön som ovan skrev. Ljudet från 5:an är nice i alla fall. Men nån rallybil är Audi 100 definitivt inte...fwd som 4wd.


lägg ner.. köp nåt annat än en V6 audi


jag antar att du har någons slags motivering till det?


v6 2,6 & 2,8 e slöa , och inte särskilt ekonomiska. läcker gärna olja i toppackningarna. skruvar V.a.g bilar hela dagarna.


Kan inte påstå att A6 Avant-97an jag åker runt i för tillfället e direkt slö... 2,8liters V6an med 30v och 193hk i går rätt hyffsat, är automat i den och åker lätt under litern...(om man åker som folk, visst gasar man mycket så dricker den en del...) Riktigt skön bil att åka i. Allmänt på Audi är iaf att servopumparna nästan alltid läcker olja!


Är helnöjd me min audi, körde 740 GLT 16v förut, men audin går både bättre å billigare, sen är de ju underbart me quattro Tycker man åker som en kung i dom bilarna De är ju ingen räserbil såklart, då dom väger en del, men tycker min 6a går väldigt fint, å har rätt bra drag för storleken å vikten på bilen... De ja har hört är att topppackningarna brukar fara vid 30 tusen mil ungefär, iaf på 2,6an, vet inte hur de är me 2,8an där... Sen så sliter ju bilens vikt en del på framvagnen, och vad jag har hört så är de kraftigare grejjer i 2,8an, som kostar mer å byta... Nåt mer som brukar hända på den där karossen är att listerna på dörrarna brukar släppa, då fästena rostar bort Är dock åtgärdat till -95 då dom fick facelift å bytte namn till A6... Men hur långt har bilen gått? En automatlåda blir ju också sliten me tiden å milen,om de nu är sånt tjafs i den... De är vad ja kan komma på just nu, men äre nåt du undrar över så äre bara å fråga...


Bilen är en 91:a med 27000 mil på mätaren. 5 vxl manuell låda. Lite grejer bytt bla. kamrem,löprulle, spännrulle ,vattenpumpo nybytt motorolja mobile1 helsyntet. + filter luft och olja + tändstift.. borde jag slå till? och hur svårt är det att byta topppackning på den här motorn?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka