köpråd? ang Nissan sunny GTi-R.

Hej garaget. jag har funderat på att importera en nissan sunny gti-r(ev), från england. Då undrar jag några saker. Hur är det med kostnader? försäkrings kostnad på ett ungefär? Dyr att äga? Reservdelar/eftermarknads prylar är det väll rätt gott om? den har väl sr20det motorn, samma som i nissan 200sx s14. Mvh janne



Svar på inlägget: köpråd? ang Nissan sunny GTi-R.



tjena, vet tyvär inte så mycket om just sunny gti-r men utom att de har betydligt högre värde här i europa än i japan, England har rätt taskigt klimat skulle hellre köpa nån annastans än där.


Jo jag vet klimatet är taskigt. har dock hittat en GTi-R i england som sägs vara 99,9% rostfri. och så är det ju inte lika tjorvigt och inte lika mycket kostnader(?) att importera från england jämtemot japan?. rätta mig om jag har fel .


En polare hade en sådan innan å han gav lite över 1000kr i månaden i försäkring. 20år var han då.. Riktigt rolig bil att köra helt klart..


GTI-R har SR20DET, dock några hästar ytterligare än s14´s 200kusar. Iom att det är en "busbil" så brukar ju ägandekostnaderna bli rätt höga. Försäkringsmässigt har ju förmodligen inte försäkringsbolagen så många fall av olyckor på just gti-r, därav kan det vara lite svårt att säga försäkringspremien, kan va snuskigt hög, men även rätt shysst låg


Dom e riktigt fina, men i England har vädret inget vidare, å har den vart där en längre tid, finns förmodligen en del rost, å det är absolut förbjudet på en såpass fet bil!


okej , det lät ju inte så farligt, inte farligt alls faktiskt


Jo, håller helt med! men det var sagt att den var 99,9% rostfri , men man kan ju aldrig veta när man inte har sett den "livs levande". och ja, det är absoult förbjudet på en denna lilla "feting"


jo visst är det lättare att importera från england men det var inte så mycket mer man får betala för utom inköp blir transporten som blir dyrare, men om du får vänta kanske 2 månader och tjänar 20 000 kr på det och får en bil i bättre skick kan det inte va värt det då?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka