köpråd?: Miljöbil Hybrid 100 000 - 200 000:-

Hej! Hadde tänkt och köpa en bil nu när jag har klarat av mitt körkort. Har mäst kolliat in miljöbilar då det värkar mäst intressant, finns de någon här som har något tips? Ska hälst gå på tex, biogas, naturgas, etanol,(Bensin), el? prisklass: 100 000 - 200 000:- Något imellan! Tycker inte det är någon ide att köpa en bensin bil, då om säkert 3 - 5 år så kommer säkert liten kosta över 15kr på bensin, blir safitgt dyrt Mvh



Svar på inlägget: köpråd?: Miljöbil Hybrid 100 000 - 200 000:-



En prius 04 eller nyare kan det vara något? http://www.blocket.se/vi/13773120.htm?ca=14_s Nya snyggare karossen, batterierna håller om jag minns rätt 10 år så det finns gott om jos kvar i dem. Skulle helt klart ha en sån istället för saaben om jag hade råd. Är du dessutom inne på att bygga själv finns det konverteringssatser till plug-in så du kan åka den första milen utan att de oljearaberna en enda krona. Edit:En svart prius med kromade fälgar, toning, sänkning, rensade emblem och antenner etc, liten läpp ifram och fet multimedia innuti skulle vara en riktig dräpare!


nice bil de du Går den bara på el? mvh


om du e sugen på en prius så rekommenderar jag att köpa en hos Toyota försäljare.. då får du TKG = Toyota kvalitets garanti som gäller 8år el 15.000 mil om jag minns rätt (de som först inträffar) en jäkligt bra garanti !


ja den kärran värkar nice, men vad går den mer på förutom el? mvh


Bensin. EDIT: Jag tycker självfallet attdu ska köpa en av Volvos Flexifuel modeller. En sån här te x: http://www.blocket.se/vi/14018035.htm?ca=22_s Varför? Ja, ser snyggare ut än prius(enligt mig). Och går säkert lite bättre också för den delen.(prestanda mässigt)


Skulle väl inte rekomendera priusen. Har då inte fått allt för mycket lovord. Dyr att äga och inte särskilt ekonomisk. enligt Robert Collin på aftonbladet var det en miss att utmärka den till åretsbil 2006 eller 2007. Va det nu va. Den drar för mycket bensin. Satsa på en modern disel istället. Har kommit långt i utvecklingen. Pratar vi ren snälhet i en bil. Köp en Vw lupo disel. Drar ca 0.3 l/mil.


hälst vill inte har någon disel eller bensin bil förhuvudtaget. för ska man köpa en dyr bil så ska man ju kunna se framtiden på bränslet också o köper jag en bil för ca: 200 000:- så kommer jag säkert ha den i 10 år eller något och om 10 år så ligger säkert bensin kostnaden ligga på 15 - 20 kr L om inte mer. (Säkert dislen också) så vad är säkrast in i framtiden? jo etanol, naturgas, biogas, el? så något av dem vill jag satsa på hälst! Etanol E85 kostar i dag här jag bor ca: 5,95L o de tycer jag värkar Ok! gör även en stor skillnad mot miljön


jag tror inte att entanol kommer vara framtidens bränsle men de e bara vad jag tror..


SAAB Biopower kanske skulle kunna vara något?






saab kan vi ta bort direkt..


Etanol kommer inte finnas så jävulskt länge.. Därför är en flexifuel bra. Morsans focus flexifuel toppar 190-200, och det är ju rätt hyfsat tycker jag


Om du promt skall ha en bil som bara går på el så kika in hos grabbarna på http://elbil.forum24.se/elbil.html. De kan garanterat leda dig dit det finns.


Jag gör ett litet tråd lyft här Årets tråd lyft ?? Nu när det har kommit ut lite nya miljö bilar och soppa priset är som det är, så är det dags för mig att skaffa något snålt och köra med. Jag har tittat lite på lupo och polo men vet inte riktigt. Några fler modeller som är värt att titta på ? Det viktigaste är att bilen ska vara ekonomisk att äga gärna 4 sitplatser med



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka