Köpråd: Volvo 855 T5 Eller V70 2.5t/T5

Jag har besluts ångest. Vilken av dessa är bäst upp till en prisklass på 60-70 000kr. Lista gärna för och nackdelar bilarna emellan.



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo 855 T5 Eller V70 2.5t/T5



De två vanligaste bilarna man köper och du hittade ingen annan tråd om köpråd/tips om dem? Leta igen.


S70 T5 skulle jag välja. Har en till salu förresten. 79.000:-


Jag finner ingen där de gör en bra jämförelse mellan bilarna. Bilarna är ju väldigt lika varandra frågan är vilken av de har den bästa kvaliten. Vet att de är i stort sett identiska. Men var verkligen V70 bättre kvalitets mässigt. Vill bara ha mer kött på benen än det jag läst på forumet. Tyckte inte att jag fick någon klarhet om skillnaderna (kanske inte är någon????).


v70in är myyycket trevligare invändigt annars är det ju ganska mycke komponenter i drivlina å hjulupphängningar som är samma modellerna imellan.......men som sagt v70in känns lite modernare å trevligare invändigt


Det är i princip samma bil, fast V70'n är nyare och dyrare. Under skalet är dom otroligt lika. Ska du köpa en 855 för 60-70 tusen så får du en i nyskick som knappt rullat från fabriken. Ska du köpa en v70 får du en "vanlig", det är ungefär där dom ligger i pris.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka