V70 2,5T AWD köpråd!

Nu har jag bestämt mig efter diverse olika bilar som jag spekulerat i, ska iväg imorgon o testköra en v70 som jag kikade på idag, bilen känns verkligen rätt, allt från färg till klädsel o.s.v. Men, vad bör man så upp med på en AWD? eller på v70 överhuvudtaget? Bilen är en 00:a! m.v.h



Svar på inlägget: V70 2,5T AWD köpråd!



nya eller gamla karossen?


gamla, gen 1!


samma som min dåra.... alla slitdelarna säger jag! ang awd så säger jag titta bara på mätaren.... min kardanaxel gick nån månad efter de att jag köpte min, en förslitningsdel... men kostar likförbannat 10.500 kr att byta!


hur menar du? Bilen har rullat 18.200?


min hade rullat över 30.000 mil innan den gick men var uppmärksam på när du provkör bilen på missljud från mitten under bilen;) edit: alltså min awd slutade att fungera, kanske var lite oklart förut... sorry....


Gå på en nyare modell så slipper du awd-skiten med viskokoppling, man kan nästan lika gärna vara utan annars. De nyare (tror det var från -01 ?) har haldex ist.


men de e inte för awd som jag vill ha bilen, kunde hellre vatt utan, men de e allt annat med bilen som jag vil ha. tänkte mest om hur hållbar den e, alltså awd, så man kanske slipper oroa sig för att behöva byta?


Vid närmare eftertanke så skiter jag i de, varför köpa de när man inte behöver det o de e dyrt o göra vid? finns ju gott om andra v70 i landet!


Förståndigt av dig






Nej det var vecka 10 2003 (bytte till modellår 2004 då), det vara då R line gick in i produktion och då bytte man från visco till haldex på V70 AWD och man bytte namn på V70 XC AWD till XC70 som också fick haldex. S60 AWD & XC90 finns enbart med haldex.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka