köpråd av bil

Eftersom "köpråd" är stängt så la jag in mitt inlägg här Jag vill ha en för 30-50tusen kronor. Ska gå billigt, gärna diesel Hellst inte framhjulsdrivet Jag har kollat på a4tdi quattro, men dom ligger 45+ tycker det är lite mycket pengar och det är dom billigaste då måste man räkna med lite repartioner m.m. Har kollat på en vanlig a4 tdi, en väldigt fin (på kort) men den har gått 40.000 mil och jag tycker det verkar väldigt långt? hur långt går en sådan ungefär Går med bensinare men vill att den ska dra max 0,8 vid lugn körning.. saab 900 2,0t vr6 syncro a4 1,8t eller tq s40 t4 men det är bara framhjulsdrivna bilar. Jag kasnke är för kräsen, jag vet inte.. Gärna mer förslag i den prisklassen, för och nackdelar med bilarna jag listat upp och era bilar ni ger förslag på.30-50.000kr



Svar på inlägget: köpråd av bil



Saab 900 2,0 T skit i den o köp en 9-3 istället


0,8 tror jag knappt man får ner en vr6a syncro räkna 0,9-1,0 L/ milen isf.. T4an dricker under 0,8 och en 1,8T dricker lika mkt som en T4a saaben vet jag inte då jag aldrig ägt en sådan hehe en tdi 40 tusen mil e den servad som den ska hela tiden bytt oljor och helst gubba körd så e det nog ingen fara att köpa den;) kanske dax för en ny turbo men det går att få tag på en för en bra peng;) känn på kopplingen bara noga om det e gubbakörd kan hända att den e sleten..


varför vill du ha en bensinsnål turbobil????? som att vilja ha en liten lätt hummer typ...


okej tack för svaren. jag vill ha en turbo, lättare o trimma men ska ha råd att köra också. Vilken tyckner ni jag ska satsa på av dom bilarna?


t4an e nog den roligaste bilen du kan få utav dom.. till bra peng och inte så dyra att äga m.m kan få köpa min:P fast du får lägga på 10 på dit max pris du vill lägga så e den din;)


tack tack.. ne, tänkte köpa en billigare så kan jag pyssla lite själv tänkte jag:) men takc för svaren och det iaf..!!


BMW 525tds. Sexcylindrig turbodieselmaskin som går helgött. Bakhjulsdrift också



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka