köpråd: toyota celica

hej jag har tänk på att köpa en toyota celica gti 2.0 är det en bra nybörjarbil? Och kan nån vara schysst och berätta nackdelar o fördelar med denna bil? obs årsmodell -90 till 93



Svar på inlägget: köpråd: toyota celica



Bra, bil. Bra kvalite. Hade en i 4 år och hittade inga nackdelar.


Du får nog leta ett tag om du ska hitta en annan bil som har lika slitstark motor iaf.


Hade en själv som första bil. Gick hur bra som helst och krånglade aldrig. kan starkt rekomendera en celica gti. fast om du tänkt trimma den så är det väl kanske inte det bästa valet.


Hade med en celica, min var tysklands import! kalas bil inte ett fel eller rost prick, hade i 2år. inte en enda anmärkning hos besiktningen sedan bilen var ny!!! gick som en klocka! kalas bil!


Vilka årsmodeller är att föredra? 1986-1989 eller 1990-1993? 1990-1993 Har AC och lite annat bra som inte fjärde generation har.


86-89 rostar som fan dessutom... och är väldigt mkt fulare enligt mig. ...Köpa min?


Hur mycket skulle du sälja den för? http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?pid=565294


20 000 är lite i minsta laget tycker jag... Nån tusenlapp till så kanske. Men inget är säkert, allt beror på vad som händer till hösten. Om det blir plugg eller jobb. Blir det plugg så får nog bilen åka


okej tack för svar! men en annan fråga också om jag nu köper denna sorts bil kan man köpa en motorhuv från en celica gt4? o byta ut den mot vanliga gti:ns motorhuv? får det plats eller måste man modifiera?






Det ska väl inte vara några problem. Ska inte vara några andra mått på GT4:an Tror nog att det finns personer här på garaget som gjort det.


GT4:an har ju bredare kaross, men huven ska nog inte vara bredare. Kolla med Toyotaklubben kanske du hittar nån som vet eller har provat.


Köp en GT4 direkt!


Går att hitta GT4:a huv i kolfiber med inte i sverige, men går att köpa hem ju minns att jag hittade någon sidan när jag hade min celica....


Jadu henkebenke det hade jag gjärna gjort, men! Sen när blev det billigt att ha en turbo bil med 200+ hk i försäkring ? i 18 års ålder hehe, btw kolfiber huv skulle vara rätt grymt faktiskt. Om nån vet vilken sida Gujen mena så länka gjärna


Förvisso Men då är ditt val enkelt, det stavas Honda CRX edit: visstfan, du ville ju ha en toyota gti´n från -90 och framåt är ju tydligen rätt hållbar.


Stylingkompaniet (tror jag) kan beställa hem kolfiberhuvar till GT4.


snacka med grabbarna på redrum performance så hjälper dom dig med kolfiberhuv kolla på http://www.takakaira.co.jp/aerokits/aer . .asp?cat=3 för mer godis till bilen



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka