köpråd - Bmw 730i v8 -92

Är det någon som har nån erfarenhet av dessa bilar va man ska passa sig för osv. har nämligen en sån hära som ja kanske ska köpa och vad är en rimlig pris ide?



Svar på inlägget: köpråd - Bmw 730i v8 -92



Kolla på www.autopower.se, där står de mycke om bmw...


Lär ju vara förbannat snuskiga reservdelspriser på dom där. Därför dom brukar vara lite billigare i inköp nuförtiden kanske. Gasa tills det rasar ! http://www.autopower.se/modellguiden/e32.asp Spana in Audi V8 också.


Delar är väl inte så dyra som mågna påstår! Finns massor på skrotar om det blir tomt i plånkan men dom behöver soppa!


satsa på o köpa en välvårdad.Det kan bli så jävla dyrt om man köper ett lik för en billig peng. Lyssna om det "klonkar" i framvagnen,vilket är ganska vanligt på så här tunga bilar.känn även efter så det inte glappar o vibrerar i drivlinan. När du provkör känn så lådan växlar som den ska,och att den inte slirar vid kickdown eller när du backar.


Det brukar "klonka" i bakvagnen oxå...


ok tack för alla fina svar den jag har fastnat för var VÄLDIGT välvårdad av förra ägaren han som har den nu sen i våras vet jag inte men vad jag har sett så har den mest stått. så den är i samma fina shick som den va ivåras (som det ser ut)


Jo det gör det ju ibland. Då är det ju ofta bussningarna eller nån stötta som är slut. samma sak med framvagnen men där kan det även vara nån led som är dålig. Men om den är i så bra skick som du säger så köp den,för det är underbart sköna bilar.


köpt 735 med rak 6a, mycket bättre prestanda, haft 4st.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka