Köpråd bas/basar och slutsteg!

Nu tänkte jag köpa ljud till min bil. Tänkte sattsa rätt högt direkt eftersom jag är ganska kräsen med hur det låter. Till saken, jag lyssnar mestadels på techno/trance men även på "rix fm" musik och en del dansband. Alltså vill jag inte ha en brutal bas som bara förstör resten av ljudet. Karaktären ska vara rätt snärtig, hyffsat djup (inte extrem) och spela högt och klart. Alltså nått mitt emellan en HiFi bas och en brutal bas! Har kollat åtskilliga timmar på sidor och forum vad som kan va bra, men man får ju inget klart svar någonstans, någonb säger bra, någon säger dåligt. Så nu vänder jag mig till er och hoppas få ut något av det. Bas/basar och slutsteg får gå på runt 10,000:- Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpråd bas/basar och slutsteg!



Shit vad man är tjatig men Rockford har ju sin Power 12:a samt slutsteget TB1500, kräver dock en del ström för att få det att funka!


jag är också gaska kräsen men även lite jobbigt med pengar men jag kör på 2st mutant mt1207x och dom låter riktigt bra och dom driver jag med 2st kenwood 2 kanalssteg på 600w var och jag blev riktigt överaskad över hur det lät. så det är väl mina rekomentationer.


RE SE 12 + något lagom steg.. typ ett sinus live Sl-A3000


där har du ett fint paket, sen ett batterio rejäla kablar på det så har du din 10000 kr budget http://www.carbonize.se/catalog/product . cts_id=367


Gå in på Mds o köp deras nya Audiophile steg samt en 12" Audiophile bas.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka