Opel Calibra

Tjenare nu har jag tittat på bilar ganska länge, var först sugen på en bmw, har varit inne på Opel manta ett tag, men dom var så dyra i drift, och nu sist Opel Calibra, men då har jag läst att dom är framhjulsdrivna!?, är dom!? om dom är det, finns det liknande bilar som ser bra ut "snygg", sportiga osv, i samma pris klass som är relativt billiga att köra?



Svar på inlägget: Opel Calibra



BMW e30 320


Opel Calibra är framhjulsdrivna förutom de med turbo som är fyrhjulsdrivna.


okej tack för svaren, men bmw, Njae, vet inte, jag vill ha nån sportbil , men typ Ford Probe, MX6, Prelude, nissan 200sx, 300sx, Supra eleller en MR2, vilken är bäst av dom? bäst menar jag, bensin snålast, mest delar till, minst rost o jäkulskap, mest o köra med, osv? kan ni inte rangordna fördelarna och nackdelarna med respektive?


Inga av bilarna du nämt är bensinsnåla. De jag vet garanterat är att en Nissan 300 drar jävulska mängder. Bilen väger 1700kg. De är dessutom bra mkt dyrare än de andra bilar du nämnt. Den bilen som är billigast o äga är nog Nissan 200. Möjligen Preluden lr Mx6 de är ju inte turbo. Men tror reservdelarna är dyra till dem. De är de till 200 med men de finns mkt eftermarknadsgrejor till dem som håller ner priserna. Jag har en stylad Calibra om du vill köpa, vill bli av med den. Dock fortf fwd.


prelude är nog en skitbil i mitt tycke :L) preluder älskar rost. och är man stor så är du i en konservburk jag kunde inte sitta ordentligt i en sådan, knäna hade svinont sen när jag lånat den hehe.


När det nu inte är Calibra du är ute efter så är rubriken bra missvisande Ta en kik i rubriksanvisningarna gällande köpråd och skapa en ny tråd.. Hur som helst har det gjorts mängder med köprådstrådar om billiga, roliga bakhjulsdrivna bilar redan så sök lite om det först.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka