Köpråd: Opel Meriva eller Nissan Almera Tino??

Som rubriken lyder, ska man välja Opel Meriva eller Nissan Almera Tino?? Vilken ger mest bil för pengarna? Vilken háller bäst? http://www.automega.de/detail.php?autoi . 684ca4087b eller: http://www.automega.de/detail.php?autoi . 684ca4087b



Svar på inlägget: Köpråd: Opel Meriva eller Nissan Almera Tino??



Almeran har fin väghållning, är mycket hållbar (vår har gått 18.000 mil felfritt) Billig att serva, enkelt att göra själv, den har ingen kamrem, motorn är snål, och pinnar på bra, men har tråkig karaktär. Opeln är ett snäpp trevligare/mysigare att åka i, men där finns det lite att se upp med, elstyrservot kan gå sönder, dyrt, även generatorn, har oftast sammanband med elservot, elfel och framvagnsglapp är inte heller ovanligt. Kamremen är en mycket skör punkt, tror senaste budet är byte minst var 6000 mil el var 3e år, detta måste man kolla upp då intervallen har ändrats flera gånger p.g.a av haverier, tror att intervallen från början var 12.000 mil. Vad delarna kostar till Almeran har jag inte en aning om, har ju aldrig behövt köpa nått, men jag bytte nyligen en länk till växelspaken på en bekants Opel Corsa -02, Opel tog 2700:- för den simpla prylen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka