köpråd volvo 855

Men räcker det inte med att jag läste och såg att röda prickar var dåliga och att jag såg då i tabellen att 855 hade flera röda prickar än 854? Och sen vad det just var som var sämre det kommer jag faktiskt inte ihåg. Var ngra månader sedan jag såg detta. Och sen får ni ju tro på mig eller inte det gör ni som ni vill, men jag såg ju vad jag såg/ läste. Mera än detta kan jag inte skriva just nu. Handlar inte om att jag vill att någon ska ställa sig på min sida. Jag skrev bara vad jag vet och har läst. Kan även påpeka att jag är ingen som häver ur mig massa skit utan att veta att det ä'r som jag säger.



Svar på inlägget: köpråd volvo 855



Långa inlägg du skriver, blir jobbigt att redigera Eftersom du inte kommer ihåg så noga vad du läste, vet du om det var samma årsmodell? Jag vet att både 854 och 855 har precis samma svaga punkter, varav många av dom är saker Volvo aldrig har varit duktiga på. Tittade på detta när jag skulle köpa min bil, så jag är lite insatt i "problemområden" i dessa bilar. Tyvärr finns inte kombi med på bilprovningens lista. De visar bara sedaner när man ska se statistik för Volvo 850. (Modellen heter 850, oavsett kombi eller sedan. Karossen sen kan heta antingen 854 eller 855.) Köp du den boken och visa vad det står. Eller hitta den informationen på nätet. Jag kollade på bilprovningens hemsida men som sagt finns bara sedan med i den listan.


Ja, man får anstränga sig för mig vet du ;P Jag antar att dem jämförde samma årsmod annars vore det ju wierd. Ja, jag vet att dem heter 850. Det är inte någon jäkla lista, det är en bok med hårde pärmar, du vet en vanliga jäkla bok. Ja, men kommer du hit då när jag köpt den också då eller..? som sagt, det är ingen lista... Jävligt sugen att åka ca 4 mil för att glo och köpa den boken nu. Ha ha! =P



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka