Köpråd: VW Corrado! (Måste veta om det är en bra bil)

Hej, är väldrig sugen på att köpa en VW Corrado. För det första, skall jag satsa på en VR6:a direkt eller börja med en G60? Har hittat en VR6:a som är nära, men har gått 24.000 mil. Är det några problem tro? http://www.blocket.se/vi/13106248.htm?ca=23_15_s Några delar bytta och så. Kom med bra och dåliga saker, vill verkligen veta om jag gör ett bra köp eller inte. MVH



Svar på inlägget: Köpråd: VW Corrado! (Måste veta om det är en bra bil)



han har ju haft bilen sen 98 så då lär han ju vara nöjd med den...Annars brukar det kunna ha vart många ägare på en sån där bil


Jo det är faktiskt också en sak som jag har märkt, så den är kanske inte lika hårt körd som andra som byta ägare många gånger? Någon annan som vet något bra?


Edit: Skall ha den som förstabil (De glömde jag skriva)


Har en g60 som min första bil funkar hur bra som helst. Om du ska ha en vr6a, kolla så att spännarna och glidkedjorna till kamkedjan är bytta, det kan kosta upp mot 20 000kr att byta på verkstad. Och om du väljer g60in kolla då så att g-ladern är renoverad och är i bra skick, en renovering av den kostar runt 6000kr i tyskland och en begagnad är inte lätt att få tag på, en ny kostar ca 30 000kr på VAG.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka