Köpråd: Slutsteg till Kicker L7

Hej jag ska börja på ett litet ljud projekt och nu så ska jag ha En Kicker L7 12tums bas och letar slutsteg. Har hittat detta kan det vara något? DLS A6 Ultimate Monoblock http://www.dls.se/sv/car/prod.html?produkt=sv_109



Svar på inlägget: Köpråd: Slutsteg till Kicker L7



a6 steget är ett underbart steg. kräver mycket ström dock. passar l7 basen bra


okej tack, men är där en inbyggd kondensator så att man slipper köpa en "extern" kondensator orka verkligen den det? Om man läser på www.nardik.com och in på detta slutsteg så står det citerat: Fantastisk konkontroll ger en ren och exakt bas. Stabil nätdel med en massiv kondensator uppsättning i steget borgar för att effekt finns tillgänglig i massor när det behövs. Någon som vet?


Ingen som vet?


Alla slutsteg har kondensatorer i nätdelen, det är inget som bara gäller för A6. Det som är viktigt är att din strömförsörjning i bilen orkar ge tillräckligt med ström till steget. Om du lastar ner A6 till 1 Ohm så kan steget dra upp till 140A i toppström vid högsta RMS-effekten, då gäller det att generator och batteri/batterier är tillräckligt dimensionerade.


jag säger bara SL - a1500


Jag körde med Hifonics Brutus 1500D på mina L7;or vilket lät riktigt riktigt gött.


Detta ser ju intresant ut för det priset och att så många har gett den bra betyg.


verkar gött de! pris??


Om det är SL-A1500 du undrar över så listar dom 2399, sen diffar det mellan återförsäljarna.






Här finns slutsteget för 2390kr http://www.carbonize.se/catalog/product . cts_id=257 Ska nog betälla detta slutsteget för att driva en Kicker L7 12tums Bas


Hittade det ännu billigare här http://www.sundsvalltuning.se/?ViewProduct=15413


http://dbakuten.se/detail.php?item_id=15575


Wow J*vlar vilket steg


haha ja de kan man nog minst säga de är respekt:D



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka