Köpråd Saab 9-3 SS Vector 2.0T 2003

Hejsan. Skulle behöva lite tips angående en sådan bil som rubriken säger. Vad är Bra/Dåligt/värt att tänka på. Bilen som jag funderar på är en automat och behöver lite erfarenheter om hur mycket den drar. Vad exakt Pilotpaketet är samt Performancepaketet. Det borde väl vara standard med en Farthållare i dessa bilarna? Hur håller motorn/automatlådan ? Jag har totalt noll koll på Saab men jag gillar modellen och dom är otroligt sköna att köra. Just nu går säkerheten ganska högt samt utseendet och även driftsäkerhet. Serviceintervaller (bilen ifråga har gått 9300 mil). Så dra på med tips och erfarenheter. Vill däremot inte höra något om att Saab är skit. Finns inget märke som är 100% perfekt. Mvh. Ena



Svar på inlägget: Köpråd Saab 9-3 SS Vector 2.0T 2003



Ingen som kan hjälpa en okunnig? Mvh. Ena


Ta en kik på http://www.stcs.nu/ Det sägs att det är bättre att få tag på en -04 eller nyare, då -03 hade lite barnsjukdomar (dock inget speciellt mycket), och mycet av de fel som uppkom blev fixade på godwill av Saab. Så som handtag har flagnat, och inredning börjat knarra. Driftmässigt och växelåda har alla årsmodeller varit bra.


Ska kolla den sidan. Tackar för tipset. Blir inte klok på Saabs hemsida. /Ena



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka