Köpråd angående stereo efterfrågas!

Jag har kollat runt lite på Blocket m.m och hittat denna sterio som jag gillar. http://www.blocket.se/vi/11380178.htm?ca=9_s Och jag undrar är det nått att ha?. inget märkesgrejer eller så men kan det spela bra ändÅ? eller ska jag köpa lite "bättre" grejer om jag vill få ut bättre ljud? Ändrad rubrik. Se till att skriva bättre rubriker i fortsättningen. / Mod



Svar på inlägget: Köpråd angående stereo efterfrågas!



En bekant köpte en sådan. Enligt honom stämde inte beskrivningen med produkten, så han skickade tillbaka den och köpte en dyrare istället. Ljudmässigt vet jag inte vad den presterar, då jag inte lyssnade på den.


En polare köpte en stereo från liknande företag. Det var för två år sedan och stereon var fullmatad med ny teknik. Kostade väldigt lite. Han hade tur . han fick pengarna tillbaka. Köp inte!


det är ren skit, och det heter STEREO


okey tack för svar. Men vad ska jag ha för enhet då? kan inte vara i 10 000 kr klassen men jag kan väll lägga ut nåra 1000. nått att rekomendera? DVD är ett måste:P


Rena leksaken tycker jag det ser ut som.


Köp då en DVD utan skärm för ca 3.000. Då får du en enhet som är okej men inte inte mer. Billigare än så är tyvärr oftast bara skräp. Komplettera med en lös skärm för en tusenlapp.


Hade nog sett till att inte köpa för billiga saker


sony har en med usb o dvd läsare för ca 3000.. finns en alpine för 5500 också. tror det har dvd, o den är det typ det bästa ljudet i.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka