mp3-spelare köpråd!

Har tänkt att införskaffa en ny mp3 spelare som jag ska koppla in till stereon i bilen, söker efter en mp3 spelare med minst 1gb och i prisklassen 0-1000:- ca, någon som har en schysst mp3-spelare att rekomendera?



Svar på inlägget: mp3-spelare köpråd!



iPod shuffle.. annars är nanon bra men kostar fr ca 1200kr men då e de 2Gb


lägg en 500 till o köp iriver e10 6 gb o överlägset ljud


ska ha en sony liggandes här ngn stans som jag tycker e superb.. den e på 20Gb... e mkt nöjd med den .. men kommer ej ihåg vad den heter eller kostar.. (för jag hittar inte den) *LETAR*


Jag har en iRiver på 512 mb, det var inte så fasligt dyr, en bra bit under tusenlappen, funkar bra och batteriet räcker länge:)


Ipod brukar inte gå att sätta i stereon hur som helst. Min kompis Ipod fungerade inte i stereons AUX utgång, men när vi testade min vanliga mp3 fungerade det kanon! Så mitt tips, köp inte Ipod


tack så mycket för tipsen, och jag ahr också hört att Ipod inte passar till aux ingången. någon som har något att säga om iaudio ?


iaudio är väll bra men jag köpte en iaudio x5v med 20 gig kontrollen strulade sig efter en vecka skulle inte köpa iaudio om jag var du.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka